Hordalandsfotball

Oddstips 20.mars

  • Eirik Gudmundsen


To av tre tips satt som det skulle fredag. Husk å legge inn en kupong på lottoen i dag. Kanskje du er heldig der? Utvalget på Langoddsen er brukbart i dag med et par kamper i Premier League og noen FA cup kamper som høydepunkter for de mest anglofile.

Crotone – Bologna B 1.95
Vi velger oss en kamp i Serie A i Italia mellom Crotone – Bologna. Crotone ligger på sisteplass på tabellen med 15 poeng. Bologna ligger på 12.plass med 31 poeng. Ikke to lag som preger overskriftene akkurat. Simeon Nwankwo er toppscorer på Crotone med 12 mål. Roberto Soriano har scoret flest for Bologna med sine 9 mål. Med sine 8 gule kort, har Lisandro Magallan flest på Crotone. Nicolas Dominguez har flest på Bologna med 7 kort. Bologna har tidligere vunnet 8 av 13 kamper mot Crotone. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.30 og B 1.95. Vi tror Bologna dobler innsatsen vår til 1.95 i odds . Kampstart kl 1500.

Alternative kamper
Longford Town – Derry City H
Brighton – Newcastle U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippetips: