Hordalandsfotball

Oddstips 21.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke i Lotto i går? Da har du muligheten til satse på Langoddsen i dag. Utvalget er bra, FA cup i England, Premier League kamper og mange kamper på bra nivå i de andre europeiske seriene. De som fulgte våre tips i går fikk to av tre riktige og kunne glede seg over det. Vi skal se på en kamp i Premier League i dag.

West Ham – Arsenal B 2.35
Vi velger oss oppgjøret mellom West Ham – Arsenal. West Ham ligger på 5.plass med 48 poeng. Arsenal ligger på 10. plass med 41 poeng. West Ham har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Arsenal. West Ham har vunnet 3 hjemmekamper på rad. Tomas Soucek er toppscorer på West Ham med 8 mål. Alexandre Lacazette har scoret flest for Arsenal med sine 10 mål. Oddsen på kampen: H 2.90, U 3.25 og B 2.35. Vi tror Arsenal vinner denne kampen til 2.35 i odds. West Ham har hatt en ruskete periode og vi tror den fortsetter i dette byderbyet. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper
AaB – OB H
Fiorentina – Milan B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Kommende ukes lykkespill: