Hordalandsfotball

Oddstips 22.mars

  • Eirik Gudmundsen


Det er ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag er magert i og med det er landslagspause og lagene på øverste nivå spiller ikke, men noe finner vi. Vi skal se på en kamp i tysk andredivisjon.

Fortuna Düsseldorf – VfL Bochum B 2.70
Dusseldorf ligger på 6.plass med 40 poeng. Bochum ligger på 2.plass med 48 poeng. Med sine 6 gule kort, har Andre Hoffmann flest på Dusseldorf. Cristian Gamboa har flest på Bochum med 10 kort. Rouwen Hennings er toppscorer på Dusseldorf med 8 mål. Robert Zulj har scoret flest for Bochum med sine 12. Dusseldorf sin hjemmestatistikk denne sesongen: 8-3-1. Oddsen på kampen: H 2.30, U 3.05 og B 2.70. Selv om Dusseldorf er et sterkt hjemmelag så tror vi Bochum blir for sterke og vinner denne kampen. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper
IF Malmö Redhawks – IK Oskarshamn H
IF Björklöven – Mora IK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: