Hordalandsfotball

Oddstips 23.mars

  • Eirik Gudmundsen


Mandagens hovedspill satt til pene 2.70 i odds. Dagens utvalg på Langoddsen preges av at landskampene ikke er kommet i gang ennå. Endel fotball på lavere nivå finner vi, men vi lar dagens fotball ligge og ser heller litt på utvalget innen ishockey.

HV71 – Leksands IF B 2.00
Vi skal se på en kamp i den svenske SHL mellom HV71 – Leksands IF. HV71 ligger på desidert sisteplass med 48 poeng. Leksands ligger på 4.plass med 85 poeng. HV71 har tapt alle sine 8 siste kamper. Leksands har vunnet 5 av sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.65, U 4.00 og B 2.00. Vi tror at Leksands vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Kärpät Oulu – Pelicans Lahti H
Södertälje SK – Västervik H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: