Hordalandsfotball

Oddstips 24.mars

  • Eirik Gudmundsen


Tre herlige hockeytreff tirsdag for de som fulgte våre spill. Føler du deg heldig i dag? Da bør du legge inn en innsats i Vikinglotto. Det er 111 millioner i førstepremiepotten. På Langoddsen i dag så er endelig landskampene i gang. Det er også tre kamper i kvinnenes Champions League.

Chelsea FC Women – VfL Wolfsburg H 2.15
Vi skal se på en kamp i nevnte Champions League mellom Chelsea FC Women – VfL Wolfsburg. Chelsea er uten tap på sine 7 siste kamper. Wolfsburg har en seiersrekke på 5 kamper på bortebane. Wolfsburg har vunnet 13 kamper på rad. Det er to lag som er vant til å vinne og med norske spillere i fremste linje. Mjelde ute med skade for vertene. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.30 og B 2.75 . Vi vurderer den engelske ligaen som sterkere enn den tyske og tror Chelsea vinner denne kampen på hjemmebane til 2.15 i odds. Kampstart 1700.

Alternative kamper
FC Barcelona – Manchester City WFC H
Finland – Bosnia-Hercegovina H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: