Hordalandsfotball

Oddstips 25.mars

  • Eirik Gudmundsen


Det ble nok en pen dag for de som fulgte våre spill onsdag. To av tre tips ble prikket inn. For de som ikke vant på Vikinglotto i går så er muligheten her i dag for å tjene seg noen kroner på Langoddsen. Utvalget i dag innen fotballen er stort sett landskamper. En del av oppgjørene gir skrale odds, men vi skal prøve finne noen som kan i hvert fall doble innsatsen vår.

Moldova – Færøyene U 2.80
Vi skal se på en landskamp mellom Moldova – Færøyene. Det er VM kvalifisering det går i. Moldova har ikke vunnet noen av sine 16 siste kamper. Moldova har spilt 6 hjemmekamper på rad uten å vinne. Færøyene har bare vunnet en kamp sine 6 siste kamper. Men de spiller mye uavgjort. Hele 3 av de 6 siste endte uavgjort. Oddsen på kampen: H 2.40, U 2.80 og B 3.00. Vi tror det blir uavgjort i denne kampen til 2.80 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Romania – Nord-Makedonia H
Portugal – Kroatia H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV kamper: