Hordalandsfotball

Oddstips 26.mars

  • Eirik Gudmundsen


Torsdag ble nok en pen dag for de som fulgte våre spill. Alle tipsene tikket inn, med hovedspillet til 2.80 i odds som torsdagens høydepunkt. I dag er det trekning i Eurojackpot. Det er «bare» 234 millioner i spill her. Kanskje du er den heldige? På Langoddsen i dag er det noe magert med fotballkamper på høyt nivå. Neste runde med landskamper er på lørdag. Vi snur oss derfor rundt til vintersport og ishockey.

SKA St. Petersburg -Dynamo Moskva H 2.15
Vi skal se på en kamp i russisk toppserie med play off kampen mellom Putins lag SKA St. Petersburg og Dynamo Moskva. St.Petersburg ligger på 6.plass med 82 poeng. Dynamo Moskva ligger på 3.plass med 84 poeng. Hjemmelaget har vunnet sine 3 siste kamper. Bortelaget har tapt sine 3 siste. Oddsen på kampen: H 2.15, U 3.55 og B 2.65. Vi tror hjemmelaget vinner denne kampen til 2.15 i odds. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Mora IK – IF Björklöven B
HPK Hämeenlinna – KooKoo Kouvola B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: