Hordalandsfotball

Oddstips 27.mars

  • Eirik Gudmundsen


Tre av tre tips i går gikk inn ,for andre dag på rad, noe som ga pene penger til den som satset der . Utvalget i fotball er bra på Langoddsen i dag. Det er en god del VM kvalifiseringskamper, noen kamper innen kvinnenes toppserie i England og runde i Irsk liga. Bra utvalg nedover i divisjonene for de som liker det også. Vi minner om Lottotrekning i dag . Kanskje du blir den heldige vinner ?

Norge – Tyrkia U 3.25
Vi skal se på VM kvalifiseringskampen mellom Norge – Tyrkia. Norge vant greit mot Gibraltar i sist kamp. De står foran en helt annen oppgave i denne kampen. Tyrkia slo Nederland 4-2 i sist kamp og tyrkerne flyr høyt etter dette resultatet. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.25 og B 2.80 . Vi tror det beste Norge klarer å få ut av denne kampen er en U til 3.25 i odds. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper
Bohemians Dublin FC – Longford Town B
Rögle BK – Växjö Lakers HC B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: