Hordalandsfotball

Oddstips 29.mars

  • Eirik Gudmundsen


To av tre spill gikk som en avlutning på forrige uke. Ny uke og nye muligheter på langoddsen i dag. Ingen landskamper i dag, så utvalget med fotball på høyere nivå er stort sett fraværende. Men vi tar en kikk på vintersport og ishockey i dag.

Växjö Lakers HC – Frölunda HC H 2.05
Vi skal se på en kamp i Svensk SHL mellom Växjö Lakers HC – Frölunda HC. Växjö Lakers HC ligger på 2.plass med 93 poeng. Frölunda HC ligger på 7.plass med 81 poeng. Hjemmelaget har tapt bare en kamp sine 5 siste kamper og det var mot serieleder Røgle. Bortelaget har tapt 4 av sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.65, B 2.70. Vi tror Växjö Lakers HC vinner denne kampen og tar alle 3 poengene. Kampstart kl 1800.

Alternative kamper:
CSKA Moskva – Lokomotiv Yaroslavl H
Västervik – Södertälje SK H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: