Hordalandsfotball

Oddstips 3.mars

  • Eirik Gudmundsen


To av tre spill satt som de skulle tirsdag. I dag er det er midtuke og nye muligheter på Langoddsen. Vi minner også om Vikinglotto i dag med 58 millioner i første premiepotten. Utvalget på Langoddsen er bra med et pent knippe kamper på høytnivå.

Burnley – Leicester B 2.00
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Burnley – Leicester. Burnley ligger på 15.plass med 25 poeng, Leicester ligger på 3.plass med 49 poeng. Leicester sin bortestatistikk denne sesongen: 9-3-1. Chris Wood er toppscorer på Burnley med 4 mål. Jamie Vardy har scoret flest for Leicester med sine 12 mål. Leicester har ikke tapt på sine 11 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 3.80, U 3.15 og B 2.00. Selv om Leicester har hatt en dupp i formen nå med 2 tap så tror vi de vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Sheffield Utd – Aston Villa B
Norwich – Brentford H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: