Hordalandsfotball

Oddstips 30.mars

  • Eirik Gudmundsen


Tre av tre spill satt mandag. Ny dag og nye muligheter på Langoddsen denne tirsdagen. Landskampene er i gang igjen i dag og det er stort sett beholdningen på øverste nivå. Ellers så finner vi et bra utvalg med klubbfotball fra 2.divisjon og nedover.

Peterhead – Clyde H 2.05
Vi skal se på en kamp i skotsk league 1, oppgjøret mellom Peterhead – Clyde. Peterhead ligger på 5.plass med 19 poeng, Clyde ligger på 9.plass med 10 poeng. Clyde har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Peterhead. I de siste 15 møtene når Peterhead spiller hjemme, har de vunnet 8, det har blitt 5 uavgjort, mens Clyde har vunnet 2 kamper. Målforskjellen er 22-9 i favør Peterhead. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.15 og B 2.70. Vi tror Peterhead tar alle tre poengene her. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Rayo Vallecano – Sporting Gijón U
Raith Rovers – Dunfermline Athletic H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: