Hordalandsfotball

Oddstips 31.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag, kanskje du er den heldige? Det er 130 millioner i førstepremiepotten. Utvalget på Langoddsen er litt det samme som i går, bra med landskamper og en del klubbfotball på lavere nivå.

CE Sabadell FC – Girona B 2.65
Vi velger oss en kamp i La Liga 2 mellom CE Sabadell FC – Girona. Sabadell ligger på 18.plass med 31 poeng. Girona ligger på 8.plass med 45 poeng. Sabadell sin hjemmestatistikk denne sesongen: 2-7-6. Med sine 7 gule kort, har Jaime Sanchez flest på Sabadell. Gerard Gumbau har flest på Girona med 10 kort. Stoichkov er toppscorer på Sabadell med 6 mål. Mamadou Sylla har scoret flest for Girona med sine 8 scoringer. Oddsen på kampen: H 2.60, U 2.75 og B 2.65. Vi tror tabellplassering og form gjør at Girona vinner denne kampen til pene 2.65 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Brynäs IF – Växjö Lakers HC B
Østerrike – Danmark U

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens pott:

TV-kamper: