Hordalandsfotball

Oddstips 4.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke hovedpremien i Vikinglotto i går? Da anbefaler vi å gjøre et forsøk på Langoddsen i dag. Utvalget er brukbart for å være midt i uken.

Fulham – Tottenham B 1.95
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Fulham – Tottenham. Fulham ligger på 18.plass med 23 poeng. Tottenham ligger på 8.plass med 39 poeng. Fulham er uten tap på sine 5 siste kamper. Bobby Reid er toppscorer på Fulham med 5 mål. Harry Kane har scoret flest for Tottenham med sine 14 mål. Tottenham har spilt 4 bortekamper på rad med tap. Oddsen på kampen: H 3.75, U 3.35 og B 1.95. Selv om Tottenham har tapt sine fire siste bortekamper så tror vi de klarer å vinne denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 1900.

To andre spillmuligheter
West Bromwich – Everton B
Liverpool – Chelsea H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: