Hordalandsfotball

Oddstips 5.mars

  • Eirik Gudmundsen


De som fulgte oss torsdag kunne hente premier på to av tre spill. Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats på Eurojackpot lønne seg. Det er hele 489 millioner i førstepremiepotten. Utvalget på langoddsen i dag preges av få kamper på høyeste nivå like før helgen. Noe bedre utvalg på de lavere divisjoner.

Valencia – Villareal U 3.05
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Valencia – Villarreal. Valencia ligger på 14.plass med 27 poeng. Villareal ligger på 7.plass med 37 poeng. På hjemmebane har ikke Valencia tapt for Villarreal i sine 3 siste møter. Valencia sin hjemmestatistikk denne sesongen: 4-5-3. Villarreal sin bortestatistikk denne sesongen: 3-7-2. Oddsen på kampen: H 3.55, U 3.05 og B 2.00. Vi tror det blir en U her til 3.05 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Huddersfield – Cardiff B
Grasshoppers – Winterthur H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

MånedsFlax: