Hordalandsfotball

Oddstips 6.mars

  • Eirik Gudmundsen


Husk å slenge inn en kupong på lottoen i dag. Kanskje du er den heldige? På Langoddsen er utvalget meget bra med mange kamper å velge i. I tillegg er det også den tradisjonelle tippekupongen å spille om du vil ha litt spenning.

Reading – Sheffield Wednesday H 1.82
Vi skal se på en kamp i Championship mellom Reading – Sheffield Wedensday. Reading har bitt seg fast i 5.plassen på tabellen med 57 poeng, Sheffield ligger håpløst til på 23.plass med 28 poeng. De 5 siste kampene til Sheff. Wed har endt med tap. Lucas Joao er toppscorer på Reading med 17 mål. Callum Paterson har scoret flest for Sheff Wed med sine 6 mål. Reading sin hjemmestatistikk denne sesongen: 10-0-7. Oddsen på kampen: H 1.82, U 3.05 og B 4.20. Vi tror Reading vinner denne kampen til ikke altfor gode 1.82 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Juventus – Lazio H
Brighton – Leicester B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Dagens Tippetips:

MånedsFlax: