Hordalandsfotball

Oddstips 7.mars

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en pen dag for de som fulgte oss lørdag. Alle tre spillene gikk rett inn. Vi  anbefaler en ny innsats på Langoddsen i dag. Utvalget er bra og det burde være mulig å finne noen vinnere her.

Atletico Madrid – Real Madrid H 2.45
Vi skal se på en kamp i La Liga mellom Atletico Madrid – Real Madrid. Det er intet mindre en «best i byen» i Spanias hovedstad som står på programmet. Atletico ligger på 1.plass med 58 poeng, Real ligger på 3.plass med 53 poeng. Atletico M. har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Real Madrid. Atletico M. sin hjemmestatistikk denne sesongen: 9-2-1. Luis Suarez er toppscorer på Atletico M. med 16 mål. Karim Benzema har scoret flest for Real Madrid med sine 12 mål. Oddsen på kampen: H 2.45, U 2.95 og B 2.75. Vi tror at Atletico slår Real i denne kampen til 2.45 i odds. Kampstart kl 1615.

Alternative kamper
Hellas Verona – Milan B
FC Nordsjælland – AC Horsens H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Ukens Lykkespill:

MånedsFlax: