Hordalandsfotball

Oddstips 28.mars

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på lottoen i går? Da kan det være mulig å prøve en innsats på Langoddsen i dag. Utvalget i dag innen fotballen består mest av landskamper, VM kvalifiseringen fortsetter for fullt. Vi har og et par kamper i engelsk toppserie for kvinner, ellers er det en del fra lavere nivå i Europa.

Girona – Albacete H 1.92
Vi velger oss en kamp La Liga 2 mellom Girona – Albacete. Girona ligger på 8.plass med 42 poeng, Albacete ligger på 21.plass og nest sist på tabellen med 29 poeng. På hjemmebane har ikke Girona tapt for Albacete i sine 6 siste møter.
Forrige sesongs oppgjør mellom lagene: 1-1 (Girona hjemme) og 1-0 (Albacete hjemme). I de siste 6 møtene når Girona spiller hjemme, har de vunnet 2, det har blitt 4 uavgjort, mens Albacete har vunnet 0. Målforskjellen er 14-8 i favør Girona. Oddsen på kampen: H 1.92, U 2.90, B 3.80. Vi tror Girona vinner denne kampen til 1.92 i odds. Kampstart kl 1600.

Alternative kamper:
Armenia – Island B
Nord-Irland – USA B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: