Hordalandsfotball

Oddstips 16.mars

  • Eirik Gudmundsen


Det er tirsdag og nye muligheter på langoddsen. Mandagen ga oss full klaff på hovedspillet. Utvalget i dag består av flest kamper på lavere nivå, mest fra engelsk fotball,  og to kamper i Champions League som høydepunkt i dag. Vi skal se på en kamp i den engelske Championship serien.

Rotherham United – Watford B 1.72
Rotherham ligger på 22 plass med 32 poeng. Watford på full fart opp igjen i det gode selskap ligger på 2.plass med 69 poeng. Rotherham har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Watford. Michael Smith er toppscorer på Rotherham med 8 mål. Joao Pedro har scoret flest for Watford med sine 9 mål. Watford har vunnet 3 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 4.30, U 3.35 og B 1.72. Dette er en «må vinne» kamp for Watford og det tror vi de gjør. Litt lave odds på 1.72 , men dertil rimelig sikker. Kampstart kl 2000.

Alternative kamper
Derby – Brentford B
Real Madrid – Atalanta H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

MånedsFlax: