Hordalandsfotball

Oddstips 1.april

  • Eirik Gudmundsen


Da er det slutt på landskampene for en stund og vi vender tilbake til hverdagen. Ikke helt ennå riktig nok, de fleste større ligaer er nok ikke i gang før lørdag. Men noe finner vi å spille på i dag også.

Lausanne HC – Geneve Servette HC H 1.87
Vi skal se på en kamp i SUI National League A mellom Lausanne HC – Geneve Servette HC. Det er ishockey det går i her. Lausanne ligger på 4.plass med 86 poeng. Geneve Servette HC ligger på 6.plass med 78 poeng. Lausanne har en kamp mindre spilt enn de andre i teten og kan gå opp på 2.plass med seier her. Geneve Servette HC har hatt en seriøst dårlig formutvikling og tapt 5 av sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.87, U 4.00, B 2.85. Vi tror Lausanne vinner denne kampen og tar alle poengene til en noe beskjeden odds på 1.87. Kampstart kl 1945.

Alternative kamper
EV Zug – HC Fribourg Gotteron H
KAC Klagenfurt – EC Red Bull Salzburg H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: