Hordalandsfotball

Oddstips 13.april

  • Eirik Gudmundsen


Ny dag og nye muligheter på Langoddsen.De som fulgte våre tips i går fikk 2 av 3 riktige og kanskje en pen gevinst. Det er en del kamper i dag som fanger interessen, returoppgjør i Champions League. På damesiden går det en del privatlandskamper som kan være av interesse.

Frölunda HC – Rögle BK B 2.20
Vi velger oss en ishockeykamp i dag som vår hovedkamp. Det er oppgjøret i svensk SHL mellom Frölunda HC – Rögle BK. Frølunda ligger på 7.plass med 84 poeng, 2.plass med 98 poeng. Det er kvartfinaler i sluttspillet som det står om. Frølunda har tapt sine to siste kamper nettopp mot Røgle som har vunnet sine 3 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.80 og B 2.20. Vi tror Røgle vinner denne kampen også og går videre. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper
Huddersfield – Bournemouth B
FAC Wien – SK Vorwärts Steyr H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: