Hordalandsfotball

Oddstips 14.april

  • Eirik Gudmundsen


To av tre spill satt tirsdag. Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats i Vikinglotto lønne seg. Det er hele 167 millioner i førstepremiepotten. På Langoddsen er det to kamper i Champions League i dag som kan gi god uttelling for de som tipper riktig. Ellers er det lite kamper på øverste nivå.

Liverpool – Real Madrid H 1.95
Vi velger oss kampen mellom Liverpool – Real Madrid i Champions League kvartfinalen som vår hovedkamp i dag. Liverpool har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper mot Real Madrid. Real Madrid har vunnet 6 kamper på rad. Real Madrid er uten tap på sine 13 siste kamper. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.75, B 3.35. Vi tror Liverpool vinner denne kampen . Om de vinner nok til å gå videre i turneringen skal være usagt. Odds for Liverpool seier er 1.95. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Borussia Dortmund – Manchester City , Erling Braut Haaland scorer mål.
Liverpool – Real Madrid , Mohammed Salah scorer mål.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeide.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: