Hordalandsfotball

Oddstips 15.april

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke i Vikinglotto i går? I dag har du muligheten til penger på Langoddsen. Utvalget på langoddsen er noe magert, men noen høydepunkter finner vi med fire kamper i Europa League. Ikke helt de store odds på disse fire kampene gjør at vi velger oss en ishockeykamp fra Finland som vår hovedkamp.

KooKoo Kouvola – Ilves Tampere H 1.85
Det er første kamp i sluttspillet mellom KooKoo Kouvola – Ilves Tampere. De ligger henholdsvis på 8. og 9.plass i serien. Forskjellen her er nok formutviklingen til de to lagene der KooKoo har vunnet de 5 siste kampene av 6. Ilves har vunnet tre og tapt tre av sine 6 siste kamper. De 2 siste kampene endte med tap. Oddsen på kampen: H 1.85, U 3.90 og B 3.00. Vi tror på en klar hjemmeseier i dette oppgjøret. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper:
Rotherham United – Coventry City H
Randers – AGF Aarhus H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: