Hordalandsfotball

Oddstips 16.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag med 101 millioner i potten. Kanskje du er den heldige? Utvalget innen fotball er meget magert denne fredagen, med kun en kamp i Premier League som dagens høydepunkt. Det er kampen mellom Everton – Tottenham.

Everton – Tottenham U 3.25
Vi velger derfor denne kampen som vår hovedkamp. Everton ligger på 8.plass med 48 poeng, Tottenham på 7.plass med 49 poeng. Dominic Calvert-Lewin er toppscorer på Everton med 14 mål. Harry Kane har scoret flest for Tottenham med sine 19 fulltreffere. Med sine 7 gule kort, har Mason Holgate flest på Everton. Pierre Højbjerg har flest på Tottenham med 6 kort. Everton har ikke vunnet noen av sine 5 siste kamper. Begge lag har slitt med dårlig form på de 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.25 og B 2.15. Vi tror på en poengdeling i denne kampen, noe ingen av lagene nok er særlig fornøyd med. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Derry City – Drogheda United FC B
Crawley Town – Cheltenham B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: