Hordalandsfotball

Oddstips 17.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om Lotto trekningen i dag. Kanskje du er den heldige? De som fulgte våre tips i går fikk hovedtipset riktig og til bra odds. På Langoddsen i dag er det et bra utvalg med kamper fra de to øverste nivåene i de respektive land som spiller fotball for tiden, ja unntatt Norge da. Det er viktig å være obs på tidlig frist på mange kamper i England denne lørdagen!

Newcastle – West Ham B 2.05
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Newcastle – West Ham. Newcastle ligger på 17.plass med 32 poeng, så vidt over streken. West Ham ligger på 4.plass med 55 poeng. Callum Wilson er toppscorer på Newcastle med 10 mål. Tomas Soucek har scoret flest for West Ham med sine 9 mål. Med sine 8 gule kort, har Isaac Hayden flest på Newcastle. Tomas Soucek har flest på West Ham med 6 kort. I de siste 22 møtene når Newcastle spiller hjemme, har de vunnet 11, det har blitt 7 uavgjort, mens West Ham har vunnet 4 mål. Målforskjellen er 40-21 i favør Newcastle. Oddsen på kampen: H 3.30, U 3.40 og B 2.05. Det blir en meget hard kamp mellom et lag som kjemper for å unngå å rykke ned og et lag som ønsker å spille i Champions League til neste år. Vi tror West Ham tar alle 3 poengene i denne kampen. Kampstart kl 1330.

Alternative kamper:
Cagliari – Parma H
Norwich – Bournemouth H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: