Hordalandsfotball

Oddstips 18.april

  • Eirik Gudmundsen


Et utvalg helt på det jevne denne søndagen. De første norske treningskampene er å finne på kupoengen denne helgen. I tilllegg har vi kamper fra de store seriene i Europa. Vi velger oss likevel den andre semifinalen i FA cupen denne søndagen.

Leicester – Southampton H 1.80
Engelsk FA cup. Dette er engelsk FA cup og Leicester kan hente hjem en finaleplass i tillegg til en flott sesong i serien. Klubben har to strake tap i serien mot sterke West Ham og Manchester City. Denne sesongen har klubben slått Southampton i den ene kampen de har hatt seg i mellom i år. Trioen James Maddison, Ayoze Perez og Hamza Choudhury er tilbake i troppen etter å ha blitt utelatt sist for brudd på klubbens regler. Vardy er lagets toppscorer med 12 mål i serien. Southampton har denne sesongen slitt med å markere seg. En 14.plass hvor tre av de fire siste kampene i serien er tapt er fasiten. Laget må klare seg uten lånespilleren Takumi Minamino til denne kampen. Vi tror på en finaleplass på Wembley for Leicester. Oddsen på kampen: H 1.80, U 3.40, B 3.45. Spillstopp på denne kampen er kl 19.25

Andre spillbare kamper:
Arsenal H 1.72
Real Madrid B 1.67

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: