Hordalandsfotball

Oddstips 19.april

  • Eirik Gudmundsen


Gårsdagens hovedspill satt som det skulle. Det er et brukbart utvalg med fotballkamper i dag og vi skal se om ikke vi klarer å plukke noen vinnere. Vi velger oss en kamp fra Premier League.

Leeds – Liverpool (Salah scorer/Liverpool vinner) 2.30
Vi velger oss kampen mellom Leeds – Liverpool i Premier League som vår hovedkamp. Leeds ligger på 10.plass med 45 poeng. Liverpool på 6.plass med 52 poeng. Leeds har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot Liverpool.
Leeds har vunnet 3 kamper på rad. Patrick Bamford er toppscorer på Leeds med 14 mål. Mohamed Salah har scoret flest for Liverpool med sine 19 mål. Oddsen på kampen: H 4.40, U 4.10 og B 1.62. Lave odds på Liverpool seier gjør at vi velger oss handikap varianten Mohammed Salah scorer og Liverpool vinner til 2.30 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Randers – FC Midtjylland B
Norrby IF – Jönköpings Södra B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: