Hordalandsfotball

Oddstips 20.april

  • Eirik Gudmundsen


Dagens utvalg på langoddsen er meget bra på en tirsdag. Det er full runde i noen ligaer som den tyske og irske, og Championship kjører full runde i dag.

Chelsea – Brighton (over 2,5 mål) Over 2.05
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Chelsea – Brighton. Chelsea ligger på 5.plass med 54 poeng. Brighton ligger på 16.plass med 33 poeng. På hjemmebane har ikke Chelsea tapt for Brighton i sine 3 siste møter. Med sine 6 gule kort, har N`Golo Kante flest på Chelsea. Yves Bissouma har flest på Brighton med 6 kort. Forrige sesongsoppgjør mellom lagene: 2-0 (Chelsea hjemme) og 1-1 (Brighton hjemme). Oddsen på kampen: H 1.60, U 3.70 og B 5.60. Da odds for Chelsea seier er noe lav , velger vi oss handikap varianten , over 2.5 mål til 2,05 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Swansea – Queens PR H
Longford Town – Finn Harps FC B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: