Hordalandsfotball

Oddstips 21.april

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag ? Da kan kanskje en innsats i Vikinglotto lønne seg. Det er 190 millioner i førstepremiepotten i dag. Utvalget på Langoddsen er bra i dag med serierunde i italiensk, tysk og skotsk fotball. Noen enkelt kamper fra de andre store ligaer finner vi også.

Huddersfield – Barnsley B 2.05
Vi velger oss en kamp i engelske Championship mellom Huddersfield – Barnsley. Huddersfield ligger på 20.plass med 47 poeng. Barnsley ligger på 6.plass med 71 poeng. Barnsley er nå i Play-off gruppen om opprykk til Premier League. Fraizer Campbell er toppscorer på Huddersfield med 7 mål. Cauley Woodrow har scoret flest for Barnsley med sine 11 scoringer. På hjemmebane har ikke Huddersfield tapt for Barnsley i sine 4 siste møter. Huddersfield har spilt 5 hjemmekamper på rad uten å vinne. Oddsen på kampen: H 3.25, U 3.10 og B 2.05. Vi tror ikke Barnsley taper denne kampen og vinner til 2.05 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Hibernian – Livingston H
Millwall – Bournemouth B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: