Hordalandsfotball

Oddstips 22.april

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant i Vikinglotto i går, så kan kanskje en innsats på Langoddsen bøte litt på det.Det ble fullt treff på våre 3 forslag i går. Utvalget på en torsdag er sånn passe.

SSC Napoli – Lazio H 1.92
Vi velger oss en kamp i Serie A i Italia mellom SSC Napoli – Lazio som vår hovedkamp. Napoli ligger på 5.plass med 60 poeng. Lazio ligger på 6.plass med 58 poeng. På hjemmebane har ikke Napoli tapt for Lazio i sine 6 siste møter.
Lorenzo Insigne er toppscorer på Napoli med 15 mål. Ciro Immobile har scoret flest for Lazio med sine 16 nettkjenninger. Lazio har vunnet 4 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 1.92, U 3.45 og B 3.25. Vi tror Napoli tar alle 3 poengene i denne kampen til 1.92 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper
Roma – Atalanta B
AGF Aarhus – Randers H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: