Hordalandsfotball

Oddstips 23.april

  • Eirik Gudmundsen


To av tre tips gjorde jobben torsdag. Vi minner om trekning i Eurojackpot med 220 millioner i spill denne kvelden. Kanskje du er den heldige? Utvalget på Langoddsen i dag er noe variert i påvente av helgen. En kamp i Premier League og noe irsk fotball på høyere nivå er vel det beste i dag.

Rögle BK – Skellefteå H 1.80
Vi velger oss en kamp i svensk SHL mellom Rögle BK – Skellefteå AIK. Røgle ligger på 2.plass i ligaen med 98 poeng. Skellefteå AIK ligger på 4.plass med 93 poeng. Rögle BK har vunnet sine 5 siste kamper. Skellefteå AIK har vunnet 3 av sine 6 siste kamper og tapt resten. Det er sluttspillet det kjempes om i disse kampene. Oddsen på kampen: H 1.80, U 3.95 og B 3.10. Vi tror Rögle BK vinner denne kampen greit til 1.80 i odds. Kampstart kl 1900.

Alternative kamper:
Finn Harps FC – St. Patricks B
Stade Reims – Marseille B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: