Hordalandsfotball

Oddstips 24.april

  • Eirik Gudmundsen


Fredagen ga oss pene penger på langoddsen. Alle tre spillene tikket inn. Dermed en pen start på helgen. I dag er det nye muligheter ikke bare på Langoddsen, men også på Lotto. Føler du deg heldig? Da er det mulig å prøve lykken. Det er i tillegg en stor pott å hente på dagens tippekupongen.

Bournemouth – Brentford H 2.35
Utvalget på Langoddsen er bra i dag og vi velger oss en kamp i engelske Championship mellom Bournemouth – Brentford. Bournemouth ligger på 3.plass med 77 poeng. Brentford ligger på 5.plass med 75 poeng. Med sine 10 gule kort, har Jefferson Lerma flest på Bournemouth. Vitaly Janelt har flest på Brentford med 7 kort. Brentford er uten tap på sine 8 siste kamper. På hjemmebane har ikke Bournemouth tapt for Brentford i sine 4 siste møter. Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.15 og B 2.75. Bournemouth har vunnet sine 6 siste kamper og scorer bra med mål for tiden. Vi tror de vinner denne kampen til 2.35 i odds. Kampstart kl 1325.

Alternative kamper
Middlesbrough – Sheffield Wed H
Sheffield Utd – Brighton B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære spill:

Dagens Pott:

Tippekupong med 4.6 milloner i potten: