Hordalandsfotball

Oddstips 25.april

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på Lotto i går? Da kan du prøve lykken på Langoddsen i dag i stedet. Utvalget er meget bra denne søndagen. Vi velger oss en kamp fra spansk fotball.

Celta Vigo – Osasuna B 3.15
Vi velger oss spanske La Liga mellom Celta Vigo – Osasuna. Celta Vigo ligger på 11.plass med 38 poeng. Osasuna ligger på 9.plass med 40 poeng. Ikke så stor forskjell på de tabellmessig, men Celta Vigo har bare vunnet en kamp på sine 6 siste kamper. På hjemmebane har ikke Celta Vigo tapt for Osasuna i sine 4 siste møter. Osasuna har vunnet 3 kamper på rad. Osasuna er uten tap på sine 6 siste kamper. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.25 og B 3.15. Celta Vigo er et sterkt hjemmelag, men denne gangen tror vi Osasunas sterke form i det siste trumfer det og vinner til 3.15 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper:
Aston Villa – West Bromwich H
Athletic Bilbao – Atletico Madrid B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: