Hordalandsfotball

Oddstips 26.april

  • Eirik Gudmundsen


Det er mandag, ny uke og nye muligheter på Langoddsen. Utvalget i dag består mest av enkelt kamper fra helgens serierunder.

SD Eibar – Real Sociedad B 1.82
Vi velger oss en kamp i La Liga mellom SD Eibar – Real Sociedad. Eibar ligger pent plassert sist på tabellen med 23 poeng. Real Sociedad ligger på 5.plass med 50 poeng, og der har de lagt en god stund. De kan få en plass i Europaleague til neste år med den plassen. Eibar har ikke vunnet noen av sine 16 siste kamper. Med sine 8 gule kort, har Anaitz Arbilla flest på Eibar. Ander Barrenetxea har flest på R. Sociedad med 7 kort. Eibar sin hjemmestatistikk denne sesongen: 1-6-8. Oddsen på kampen: H 3.90, U 3.25 og B 1.82 . Vi tror Sociedad vinner denne kampen greit . Odds er noe lavt, men vi anbefaler å ta med denne kampen i en dobbel for eksempel. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
SV Darmstadt 1898 – VfL Bochum B
Skellefteå AIK – Rögle BK B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeide.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: