Hordalandsfotball

Oddstips 27.april

  • Eirik Gudmundsen


Det er tirsdag og nye muligheter på Langoddsen. Gårsdagens hovespill satt som det skulle. Utvalget i dag er ikke det helt store innen fotballen. En semifinalekamp i Champions League er vel det beste vi kan finne der. Vi velger en ishockey kamp i stedet som vår hovedkamp.

Örebro HK – Växjö Lakers HC B 2.25
Det er oppgjøret mellom Örebro HK – Växjö Lakers HC i sluttspillet i SHL. Det er semifinaler og etter tre oppgjør har Växjö Lakers HC vunnet 2 av 3 . Vinner bortelaget er de nok videre til finalespillet. Växjö Lakers HC har ledet serien nå frem til sluttspillet . De gikk på et overraskende tap for Örebro HK for to kamper siden, men man må anta at de klarer å vinne denne kampen. Oddsen på kampen: H 2.40, U 3.65 og B 2.25. Vi tror på Växjö Lakers HC seier . Kampstart kl 2000.

Alternative kamper:
Real Madrid – Chelsea H
Brentford – Rotherham United H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: