Hordalandsfotball

Oddstips 28.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Vikinglotto i dag. Føler du deg heldig i dag? Ca 210 millioner i første premiepotten som kan bli din. På Langoddsen er det noe magert utvalg i dag også.

Paris SG – Manchester City H 3.15
PSG og Manchester City skal i aksjon i Champions League i kveld . Det kan jo bli en godbit denne kvelden. Så vi velger oss den kampen som vår hovedkamp. Man City har ikke tapt på sine 19 siste bortekamper. Man City har en seiersrekke på 16 kamper på bortebane. PSG har vunnet 3 kamper på rad. Så det er to lag med meget god formutvikling som møtes i kveld. Oddsen på kampen: H 3.15, U 3.55 og B 2.10. Vi tror PSG drar fordel av hjemmebane i denne kampen og vinner til 3.15 i odds selv om Manchester City i utgangspunktet er favoritter. PSG sin trener kjenner motstander godt etter sine år i England. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Athletic Bilbao – Valladolid H
ERC Ingolstadt – Eisbären Berlin H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: