Hordalandsfotball

Oddstips 29.april

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke i Vikinglotto i går? Da kan du heller prøve en innsats på langoddsen i dag. Det er to semifinaler i Europa League i dag . Arsenal og Manchester United er fortsatt med her. Ellers spiller Barcelona mot Granada i dag i La Liga.

Villarreal – Arsenal U 3.10
Vi velger oss kampen mellom Villarreal – Arsenal som vår hovedkamp i dag. Arsenal møter sin gamle trener Emre Unai igjen i dette møtet. Arsenal har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper. Villareal kommer fra to strake tap.
Oddsen på kampen: H 2.35, U 3.10 og B 2.75. Vi tror på en uavgjort her til 3.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative 2 kamper:
Manchester United – Roma , Handikap , Edinson Cavani scorer.
Manchester United – Roma , handikap , United vinner uten baklengsmål.

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: