Hordalandsfotball

Oddstips 3.april

  • Eirik Gudmundsen


Føler du deg heldig i dag? Da kan kanskje en innsats på lotto lønne seg. Det er supertrekning med ca 45 ekstra millionærer som skal trekkes ut. For de som fulgte våre anbefalinger i går så fikk de 2 av 3 riktige og kanskje en pen utbetaling? Utvalget på Langoddsen er meget bra i dag. De fleste ligaer er i gang igjen.

Arsenal – Liverpool B 2.20
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Arsenal og Liverpool. Arsenal ligger på 9.plass med 42 poeng, Liverpool på 7.plass med 46 poeng. På hjemmebane har ikke Arsenal tapt for Liverpool i sine 3 siste møter. Med sine 8 gule kort, har Hector Bellerin flest på Arsenal. Fabinho har flest på Liverpool med 5 kort. Alexandre Lacazette er toppscorer på Arsenal med 11 mål. Mohamed Salah har scoret flest for Liverpool med sine 17 mål. Oddsen er slik: H 3.00, U 3.40 og B 2.20. Vi tror Liverpool vinner denne kampen til 2.20 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Borussia Mönchengladbach – Freiburg H
RB Leipzig – Bayern München B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: