Hordalandsfotball

Oddstips 30.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i eurojackpot i dag med 341 millioner i potten. Kanskje du er den heldige? På Langoddsen i dag er utvalget sånn passe med noen enkelt kamper på øverste nivå i de europeiske ligaer.

Southampton – Leicester B 1.95
Vi velger oss en kamp i Premier League mellom Southampton – Leicester. Southampton ligger på 15.plass med 36 poeng. Leicester ligger på 3.plass med 62 poeng.Danny Ings er toppscorer på Southampton med 10 mål. Jamie Vardy har scoret flest for Leicester med sine 13 scoringer. Leicester har vunnet 3 kamper på rad. De 3 siste kampene til Southampton har endt med tap. Oddsen på kampen: H 3.50, U 3.55 og B 1.95. Leicester har stø kurs mot Champions League plass til neste sesong og bør vinne denne kampen til 1.95 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
Marseille – Racing Strasbourg H
Celta Vigo – Levante H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: