Hordalandsfotball

Oddstips 5.april

  • Eirik Gudmundsen


Det er mandag og nye uke på Langoddsen. De som fulgte våre anbefalinger i går fikk 2 av 3 riktige og kunne tjene en pen slant. Utvalget i dag består av rester fra helgens runde. I tillegg er det runde i Championship i England.

Middlesbrough – Watford B 2.20
Vi velger oss en kamp Championship mellom Middlesbrough – Watford. Boro ligger på 9.plass med 56 poeng. Watford ligger på 2.plass med 78 poeng. Med sine 8 gule kort, har Sam Morsy flest på Middlesbrough. Nathaniel Chalobah har flest på Watford med 10 kort. Watford har vunnet 6 kamper på rad. Oddsen på kampen: H 3.20, U 2.95 og B 2.20. Watford ligger på direkte opprykksplass og vi tror ikke de vil tape denne kampen. 3 poeng til borte laget til 2.20 i odds. Kampstart kl 1330.

Alternative kamper
AaB – Sønderjyske H
FC København – Randers H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: