Hordalandsfotball

Oddstips 6.april

  • Eirik Gudmundsen


For de som fulgte våre tips i går så gikk 2 av 3 inn og kunne gi en pen gevinst. Dagens utvalg er brukbart. Et par kvartfinale kamper i Champions League er nok dagens høydepunkt.

Lyngby – Vejle BK H 2.00
Vi velger oss en kamp i den danske Superligaen, nedrykksrunden mellom Lyngby – Vejle BK. Lyngby ligger på 11.plass med 20 poeng. Vejle ligger på 10.plass med 24 poeng. På hjemmebane har ikke Lyngby tapt for Vejle i sine 4 siste møter. Vejle har spilt 4 bortekamper på rad med tap. De 3 siste kampene til Vejle har endt med tap. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.20 og B 3.25. Vi tror Lyngbys sterke form i det siste slår ut her og gjør at de vinner denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper
Real Madrid – Liverpool U
Aarau – Winterthur H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: