Hordalandsfotball

Oddstips 7.april

  • Eirik Gudmundsen


I dag er det trekning i Vikinglotto. «Bare» 149 millioner i førstepremiepotten. Kanskje du er den heldige? På langoddsen i dag er det for såvidt et brukbart utvalg. En del midtuke kamper på høyt nivå og to kvartfinalekamper i Champions League.

Real Sociedad – Athletic Bilbao H 2.10
Vi velger oss en kamp i La Liga mellom Real Sociedad – Athletic Bilbao. Gamle klubben til Martin Ødegård ligger på 7.plass med 45 poeng. Bilbao ligger på 10.plass med 35 poeng. Athletic har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Athletic har ikke vunnet noen av sine 3 siste kamper mot R. Sociedad. På hjemmebane har ikke R. Sociedad tapt for Athletic i sine 3 siste møter. Lørdag slo Real Sociedad dagens gjester med 1-0 i cupfinalen. Oddsen på kampen: H 2.10, U 3.00 og B 3.35. Vi tror Real Sociedad vinner denne kampen og tar tre poeng til 2.10 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Bayern München – Paris Saint-Germain H
FC Porto – Chelsea B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: