Hordalandsfotball

Oddstips 8.april

  • Eirik Gudmundsen


Vant du ikke på Vikinglotto i går? Da kan du kanskje prøve en innsats på Langoddsen i dag. Utvalget i dag er ikke det aller største innen fotballen. En del kvartfinaler i Euroleague er nok høydepunkter denne torsdagen.

Ajax – Roma H 1.95
Vi skal se på en av kampene i Euroleague, mellom Ajax – Roma. Ajax er uten tap på sine 24 siste kamper. Ajax har ikke tapt noen av sine 11 siste hjemmekamper. Ajax har vunnet 8 hjemmekamper på rad. Ajax er ganske dominerende i nederlandsk fotball  og bør ha de kvaliteter som trengs for å slå Roma. Oddsen på kampen: H 1.95, U 3.60 og B 3.50. Vi tror Ajax vinner denne på hjemmebane. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
NK Dinamo Zagreb – Villarreal B
SKA St. Petersburg – CSKA Moskva B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: