Hordalandsfotball

Oddstips 9.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag. Det er 480 millioner i premier i spill, kanskje du er den heldige? På Langoddsen i dag er utvalget brukbart i påvente av helgen og fulle runder i fotballen.

OB – Vejle BK H 2.05
Vi velger oss en kamp i den danske Superligaen, nedrykkspuljen mellom OB – Vejle BK. OB ligger på 8.plass med 28 poeng, Vejle ligger på 10.plass med 24 poeng. Vejle har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Issam Jebali er toppscorer på Odense med 7 mål. Allan Sousa har scoret flest for Vejle med sine 6 scoringer. Vejle har ikke vunnet noen av sine 5 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.05, U 3.10 og B 3.35. Vi tror OB tar alle tre poengene her til 2.05 i odds. Kampstart kl 1830.

Alternative kamper
Portugal – Russland H
Fulham – Wolverhampton H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: