Hordalandsfotball

Oddstips 2.april

  • Eirik Gudmundsen


Vi minner om Eurojackpot der det er 354 millioner i spill. Kanskje du er den heldige ? Det er fredag og nye muligheter på Langoddsen.De som fulgte oss i går fikk 2 av 3 spill riktig. Seriespillet på øverste nivå er ikke kommet ordentlig i gang ennå etter landskamp pausen. Noen enkelt kamper finner vi bla. i La Liga og irsk øverste nivå. Det er og runde i Championship i England. Vi velger derfor en ishockey kamp som vår hovedkamp.

Frölunda HC – Växjö Lakers HC B 2.00
Vi skal se på en kamp i Svensk SHL mellom Frölunda HC – Växjö Lakers HC. Frølunda ligger på 7.plass med 81 poeng. Men det har gått trått i den siste tiden så de har bare 2 seire på de 6 siste kampene. Växjö Lakers HC ligger på 1.plass med 99 poeng. De har vunnet 5 av de 6 siste kampene og viser meget god form. Oddsen på kampen: H 2.75, U 3.80 og B 2.00. Vi tror Växjö Lakers HC fortsetter den gode trenden og vinner dette oppgjøret. 2.00 i odds er greit her. Kampstart kl 1500.

Alternative kamper
Bournemouth – Middlesbrough H
CSKA Moskva – SKA St. Petersburg H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: