Hordalandsfotball

Oddstips mandag 12 april.

  • Eirik Gudmundsen


Ny uke og nye muligheter på langoddsen. Ikke helt det store utvalget på en mandag. Men litt kvalitetsfotball finner vi med blant annet to kamper i Premier League. Vi velger oss en kamp fra en annen liga som vår hovedkamp.

Celta Vigo – Sevilla B 2.05
Vi velger oss La Liga oppgjøret mellom Celta Vigo og Sevilla. Celta Vigo ligger på 9.plass med 37 poeng. Sevilla ligger på 4.plass med 58 poeng. Iago Aspas er toppscorer på Celta Vigo med 10 mål. Youssef En-Nesyri har scoret flest for Sevilla med sine 15 scoringer. På hjemmebane har ikke Celta Vigo tapt for Sevilla i sine tre siste møter. Sevilla er uten tap på sine 5 siste kamper. Oddsen på kampen: H 3.35, U 3.10 og B 2.05. Vi tror Sevilla vinner denne kampen. Sevilla ønsker å komme seg ut i Europa til neste sesong og har alt og vinne her. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper
West Bromwich – Southampton B
Benevento Calcio – Sassuolo B

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

En av dagens mest spilte:

Dagens Pott:

TV-kamper: