Hordalandsfotball

Oddstips søndag 4 april.

  • Eirik Gudmundsen


For de som fulgte oss i går så gikk alle 3 forslagene inn. Da anbefaler vi et forsøk på Langoddsen i dag også. Pene penger til den som var våken der. Utvalget er bra på øverste nivå på i fotballen denne søndagen.

Aston Villa – Fulham H 2.20
Vi velger oss et oppgjør i Premier League mellom Aston Villa og Fulham. Villa ligger på 10.plass med 41 poeng. Fulham ligger på 18.plass med 26 poeng. Aston Villa har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper. Ollie Watkins er toppscorer på Aston Villa med 10 mål. Bobby Reid har scoret flest for Fulham med sine 5. Fulham har ikke tapt på sine 9 siste bortekamper. Oddsen på kampen: H 2.20, U 3.20 og B 3.25. Vi tror at Aston Villa slår Fulham i denne kampen. Med de fleste spillerne friske og uthvilte så slår nok Villa til her. Kampstart kl 1730.

Alternative kamper
FC Rostov – Spartak Moskva B
Servette – Lugano H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre spillbare kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: