Hordalandsfotball

Oddstips 1.mai

  • Eirik Gudmundsen


Utvalget på Langoddsen i dag er meget bra og vi satser på å kunne prikke inn noen vinnere. Vi minner om trekning i Lotto i dag . Kanskje du er den heldige der?

Everton – Aston Villa H 2.00
Vi skal se på en kamp i Premier League mellom Everton – Aston Villa. Everton ligger på 8.plass med 52 poeng. Aston Villa ligger på 11.plass med 45 poeng. Dominic Calvert-Lewin er toppscorer på Everton med 14 mål. Ollie Watkins har scoret flest for Aston Villa med sine 12 scoringer. Everton har spilt 4 hjemmekamper på rad uten å vinne. På hjemmebane har ikke Everton tapt for Aston Villa i sine 9 siste møter. Oddsen på kampen: H 2.00, U 3.45 og B 3.50. Vi tror Everton kommer til å plukke alle 3 poengene i denne kampen til 2.00 i odds. Kampstart kl 2100.

Alternative kamper:
Huesca – Real Sociedad B
Hibernian – St. Johnstone H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

Tippekupong:

TV-kamper: