Hordalandsfotball

Oddstips 2.mai

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på lotto i går så er det nye muligheter på Langoddsen i dag. Det er et bra utvalg med mange kamper fra øverste nivå i Europa.

Rangers – Celtic H 2.45
Vi velger oss kampen mellom Rangers og Celtic i Skotsk Premiership.Det er det klassiske oppgjøret mellom de to beste lagene i Skottland gjennom mange år. Rangers leder tabellen med 89 poeng, 20 poeng foran Celtic på andre plass. Rangers sin hjemmestatistikk denne sesongen: 17-0-0. Med sine 7 gule kort, har Alfredo Morelos flest på Rangers. Scott Brown har flest på Celtic med 6 kort. Celtic sin bortestatistikk denne sesongen: 9-6-2. Oddsen på kampen:  H 2.45, U 3.10 og B 2.50. Selv om oddsmakerne ikke holder noen klar favoritt her så tror vi Rangers vinner til 2.45 i odds. Og det er bra odds. Kampstart kl 1300.

Alternative kamper
Villarreal – Getafe H
Monaco – Lyon H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære spill:

Dagens Pott:

TV-kamper: