Hordalandsfotball

Oddstips 20.mai

  • Eirik Gudmundsen


For de som ikke vant på Vikinglotto i går så kan det være mulighet i dag på Langoddsen. Langodds menyen i dag byr på en kamp i Eliteserien, noen OBOS-oppgjør og en del kamper på høyere nivå fra europeisk fotball.

Rosenborg – Brann (Pause/Slutt) H/H 1.90
Vi velger oss en kamp i Eliteserien mellom Rosenborg – Brann. Brann har ikke vunnet noen av sine 4 siste kamper.
For et år siden lå Brann på 3.plass med 7 poeng. Nå er de på 16.plass med 0 poeng. Rosenborg har vunnet 6 hjemmekamper på rad. Det er en formidabel oppgave Brann står over for på Lerkendal. Oddsen på kampen:  H 1.35, U 5.00 og B 7.50. Da odds på hjemmeseier er altfor lav så går vi for handikap spillet H/H til 1,90 i odds. Kampstart kl 2030.

Alternative kamper
Ullensaker/Kisa – Åsane B
Fredrikstad – Sandnes Ulf H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: