Hordalandsfotball

Oddstips 21.mai

  • Eirik Gudmundsen


Det ble en nye god dag for de som fulgte våre tips torsdag. Alle tre spillene gikk inn. Vi minner om trekning i Eurojackpot i dag med 780 millioner i potten. Kanskje du er den heldige? Det begynner å nærme seg slutten på denne sesongen i mange av de europeiske ligaer, men noen har akkurat kommet i gang.

Dundalk – Shamrock Rovers FC B 2.00
Vi skal se på en kamp i den Irske Premier Division og kampen mellom Dundalk – Shamrock Rovers FC. Shamrock sin bortestatistikk denne sesongen: 4-1-0. For et år siden lå Dundalk på 3.plass med 20 poeng. Nå er de på 7.plass med 11 poeng. Shamrock har ikke tapt på sine 18 siste bortekamper. Shamrock ligger på 1.plass på tabellen med 27 poeng.
Oddsen på kampen: H 3.15, U 2.95 og B 2.00. Vi tror Shamrock vinner her til 2.00 i odds. Kampstart kl 2045.

Alternative kamper:
Greenock Morton – Airdrieonians H
St. Patricks – Bohemians Dublin FC H

Husk å sette klubben i ditt hjerte som Grasrotmottaker når du leverer tipping, odds eller lotto. Ønsker du å støtte Hordalandsfotball sitt arbeid? Da må du bruke knappen under der det står SPILL når du leverer inn. Det er viktig at du trykker på den lenken når du skal spille, da først støtter du Hordalandsfotball sitt arbeid.

Andre populære kamper:

Dagens Pott:

TV-kamper: